PDR Driver services

Sinds 2008 voorzien wij het vervoer van een duizendtal klanten. Met onze comfortable en ruime wagens kunnen wij u vervoeren naar elke plaats in Europa. Doordat wij onze klanten centraal stellen, en ze steeds op ons kunnen rekenen, groeien wij elk jaar verder. Zo hebben wij onlangs het Gentse Hertz in ons portfolio opgenomen.

Het team

Ons team bestaat uit een aantal ervaren bestuurders, welke veiligheid hoog in het vaandel dragen. Voordat wij u ophalen, hebben wij doordacht de veiligste en snelste route voor u uitgestippeld. De mindset van onze bestuurders gaat als volgt:

  • Stipt en punctueel
  • Veiligheid
  • Sociaal

In onvoorziene omstandigheden, bv. uw vlucht heeft vertraging, bedenken wij de beste en vlotste oplossing. U veilig van en naar uw bestemming brengen is onze missie, u hoeft u geen zorgen te maken. Op ons team kunt u alvast rekenen!

Philippe

Gaelle

Danny

Dirk

Bjorn

Jordan

Klant centraal

Uw uitstap of reis start al bij ons in de wagen! Wij voorzien het nodige om uw rit naar de luchthaven of evenement zo aangenaam mogelijk te maken. Onze huidige klanten zijn alvast overtuigd.

Sinds een 3-tal jaren maak ik frequent gebruik van de diensten van PDR. Tot hiertoe steeds een zeer positieve ervaring geweest. Steeds goed op tijd, een helpende hand met bij het in- en uitladen van de valiezen en een veilig gevoel onderweg. Philipe, Gio en nu ook de zoon zorgen steeds voor een vriendelijke en correcte service!

Contacteer ons voor een afspraak

Enkele van onze partners